Zwembadwater verliest het meeste van zijn warmte via het wateroppervlak. Daarom is een aangepaste afdekking van het bad geen overbodige luxe en kiest Gestels Zwembaden voor een volautomatische zwembadafdekking.

Uw volautomatische lamellen zwembadafdekking vormt een stijlvolle beveiliging voor uw zwembad.  Het water van uw privé zwembad is onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een kind kan dus in theorie over de zwembadafdekking lopen. Uiteraard is een zwembadafdekking daar niet voor bedoeld, maar het toont goed aan hoe veilig een zwembadafdekking is.

Ook voor insecten, bladeren en vuil vormt de zwembadafdekking een barrière. U profiteert hierdoor lang van schoon zwemwater door een mindere belasting van de filterinstallatie.

De zwembadafdekking isoleert het zwembadwater. U kunt hierdoor langer genieten van een aangename watertemperatuur.

Kiest u voor solar-lamellen? Dan profiteert u van een significante versterking van dit effect. De solar-lamellen werken namelijk als energiecollectoren. Met een lamellen zwembadafdekking kiest u voor een veilige, elegante, energiebesparende en duurzame afdekking voor uw zwembad, voor jarenlang onbezorgd zwemgenot.

De zwembadafdekkingen openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van uw afstandsbediening of van het bedieningspaneel is genoeg om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

U kunt een zwembadafdekking van Gestels Zwembaden op verschillende manieren in uw zwembad integreren. Inbouw in uw zwembad is mogelijk. Bij deze optie komt de esthetiek optimaal tot haar recht. U kunt ook kiezen voor een opbouw constructie. Veiligheid en gebruiksgemak zijn dan eveneens gegarandeerd.

De zwembadafdekkingen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar ook bij bestaande zwembaden. De lamellen zijn verkrijgbaar in PVC en in polycarbonaat.

De PVC-lamellen zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenassortiment. U kunt kiezen voor wit, transparant, solar, blauw, crème en grijs.

De lamellen sluiten hierdoor perfect aan bij de door u gewenste stijl. De polycarbonaat-lamellen – die slagvaster zijn en een nog langere levensduur hebben - zijn verkrijgbaar in transparant en solar.